Bericht versturen
Shenzhen Bozex Co.,limited
Fabrieksreis
Thuis >

Shenzhen Bozex Co.,limited Fabrieksreis

Fabrieksreis
Contacten
Contacten: Nick_zou
Fax: Bzex fastener Co., Limited-86-07
Contact nu
Post ons
Production Line

Wij hebben de professionele machine van de Bevestigingsmiddelmaker:

 

1.Automatic Multi-station Ponsenmachine

2.Automatic verpakkingsmachine

3.Automatic ponsenmachine

4.Measuring machine

5.Optical automatische het Schrappen Machine

6.CNC aanpassing

Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 0Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 1Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 2Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 3Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 4Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 5

Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 6

Shenzhen Bozex Co.,limited fabriek productielijn 7

OEM/ODM

Wij kunnen OEM/ODM volgens de tekening van de klant, hebben wij professioneel team om dit werk, zoals Roestvrij staalbevestigingsmiddel, Messingsbevestigingsmiddel, Aluminiumschroef, CNC te doen…

R&D

Bozex specialiseert zich in Roestvrij staalschroeven, met algemene belastingbetalerkwalificatie, hebben wij 6 persoonsr&d team, kunnen u verstrekken de professionele dienst.

ISO-kwaliteitsborgingsysteem. Aan het begin van de totstandbrenging van het bedrijf, zijn wij gebaseerd op het doel van hoge uitgangspunt, technologie en innovatie.

Hoog - de kwaliteit, het geavanceerd technisch en het hoge rendement zijn de drie hoge beheersideeën, en hoog - de kwaliteitsproducten en al richtingendienst worden verzonden naar klanten om een win-win situatie te bereiken.