Bericht versturen
Shenzhen Bozex Co.,limited Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Thuis >
Shenzhen Bozex Co.,limited Bedrijfprofiel
ONGEVEER DE V.S.
Contacten
Contacten: Nick_zou
Fax: Bzex fastener Co., Limited-86-07
Contact nu
Post ons

Shenzhen Bozex Co.,limited

China Shenzhen Bozex Co.,limited Bedrijfprofiel
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Main Market:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Wereldwijd
Business Type:
Fabrikant , Handelsmaatschappij
Brands:
Bozex
No. of Employees:
50~55
Jaarlijkse Verkoop:
5000000-5400000
Gevestigd jaar:
2000
Export p.c:
80% - 90%
Gediende klanten:
LIANXIANG
Cablein:
Dongcheng
Hanzi:
Licht BV
Company Details

Bozex Fastener co. Ltd werd opgericht in 2000, gelegen in de kwaliteitshuis Shenzhen Guangdong Provincie van China, Manufacture in Heibei Yongnian.onze producten zijn het best verkocht in Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. De producten worden vervaardigd door meer functies machine, die wordt gebracht in binnenlandse en buitenlandse bekende ondernemingen.De geproduceerde producten zijn volledig verenigbaar met de internationale normenDoor middel van wetenschappelijk management, heeft Bozex Fastener Ltd bedrijf ISO9000 certificaat van kwaliteitsmanagementsysteem verkregen,SGS en BV internationaal certificeringssysteem van Make in China.

 

Productennormen zoals DIN, ISO, GB en ASME/ANSI, BS, JIS AS. Belangrijkste gehalten koolstofstaal: 4.8, 4.8, 6.8, 8.8, 10.9, en 12,9 graad, het belangrijkste materiaal van roestvrij staal SS201, SS304, SS316, Messing en verschillende soorten speciaal roestvrij staal Schroeven, Bolt, moeren.

 

We hebben het professionele service team, zodat we kunnen voldoen aan de verschillende verzoeken voor een reeks van klanten.

 

De breedte van onze producten kan worden onderverdeeld in auto bevestigingsstukken, mechanische bevestigingsstukken, bouw bevestigingsstukken, kracht bevestigingsstukken, spoorweg bevestigingsstukken,elektrische huishoudelijke apparaten, bevestigingsmiddelen en chemische bevestigingsmiddelen,

 

Redelijke prijs en service voorop, voorop naar het principe van de werking van kwaliteit eerst en klant eerst, streven naar uitmuntendheid om een eersteklas merk te creëren,Ons doel is de ontwikkeling van het merk te bevorderen., management bevordering van de winst, hartelijk begroeten thuis en in het buitenland nieuwe en oude klanten om te communiceren en samen te werken om meer succes en een mooie toekomst te zoeken.

 

Onze missie is om een toonaangevende leverancier te worden van hoogwaardige bevestigingsproducten voor de originele apparatuurproductiemarkt.Bozex is toegewijd aan het voldoen aan alle klantvereisten zoals beloofd en aan het ontwikkelen en onderhouden van lange termijn zakelijke relaties door zijn klanten eerlijk te behandelen, integriteit en respect.

OEM/ODM

Beperkt Bozexco., specialiseert zich in Roestvrij staalschroeven, Bouten, Bevestigingsmiddel, CNC die de niet genormaliseerde delen van de precisiehardware, met algemene belastingbetalerkwalificatie machinaal bewerkt.

ISO-kwaliteitsborgingsysteem. Aan het begin van de totstandbrenging van het bedrijf, zijn wij gebaseerd op het doel van hoge uitgangspunt, technologie en innovatie.

Hoog - de kwaliteit, het geavanceerd technisch en het hoge rendement zijn de drie hoge beheersideeën, en hoog - de kwaliteitsproducten en al richtingendienst worden verzonden naar klanten om een win-win situatie te bereiken.

 
History

Ltd van Co. van het Bozexbevestigingsmiddel werd gevestigd in 2000, gelegen in het kwaliteitshuis de Provincie van Shenzhen Guangdong van China. vele jaren van de uitvoerervaring, is onze producten best-selling in Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië geweest. De producten worden vervaardigd door meer functiesmachine, die in binnenlandse en buitenlandse bekende ondernemingen wordt gebracht. De gemaakte producten volledig - compatibel systeem met de internationale normen, goed - worden ontvangen door binnenlandse en buitenlandse klanten. Door wetenschappelijk beheer, is het bedrijf van Bozex fastener Ltd verkregen ISO9000-certificaat van het Systeem van Kwaliteitsmanagerment, SGS en BV geweest het internationale certificaatsysteem van in China maakt.

 

Productnormen met inbegrip van DIN, ISO, GB en ASME/ANSI, BS, JIS ZOALS. Hoofdniveaus van koolstofstaal: 4.8, rang 4.8, 6.8, 8.8, 10.9, en 12,9, het belangrijkste materiaal van roestvrij staal SS201, SS304, SS316, Messing en diverse soorten speciale roestvrij staalschroeven, Bout, Noten.

Our Team

China Shenzhen Bozex Co.,limited Bedrijfsprofiel 0

Wij zijn een professionele schroef, noot en andere bevestigingsmiddelleverancier die R&D, productie en verkoopriem integreren